Heti Doboz (10)

2012. április 13.

 

Sziasztok!
 
Csütörtök van, szóval itt a Heti Doboz, méghozzá a 10. rész. Lássuk a tartalmat.
 
-Ásatás vagy katonai szállás
 
-Tűz és Víz
 
-Gördeszkás baleset
 
------------------------------------
 
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez micsoda: egy katonai szállás, vagy egy ásatás. Szerintem inkább ez egy ásatás, amit őriznek, abból gondolom, hogy ott vagy a ládán a puska, meg az utánfutón van egy gépfegyver. Igazán az az utánfutó tetszett meg annyira, bármi is legyen rajta. Tetszik rajta például az a rész ahol a kocsihoz lehet csatolni, és az is jó, hogy csuklós. Ezt a képet Tim Ltd készítette. Az eredeti helyét itt találjátok!
------------------------------------------
A tűz és a víz... A két fontos elem, ami rengeteg helyen megjelenik, például a természetben.. vafy egy cserépben... na mindegy. Akama1_ lego ezt megépítette, bár ez a két elem nem ugyan az jelen esetben, hanem jég és tűz. Nagyon, az tetszett meg benne, hogy a színárnyalatok, hogy követik egymást. Én is építettem már ehhez hasonlót, de az nem volt ekkora méretű. Szép összességében az egész több képért ide!
--------------------------------------------
A gördeszkázás egy jó nehéz sportág, ugyanis egy mozdulatot, vagy egy trükköt hosszú időn keresztül gyakorolni ahhoz, hogy rendesen meg tudjuk csinálni. ÉÉÉS még jó veszélyes is , nagy sérüléseket lehet szerezni egy balesetben. Pjurkovi képén is ezt láthatjuk, gondolom a korlátnákl esett el. Nagyon jó, ahogy a csavarhúzókkal készítette el a korlátot, a lépcső is jó. Az arc nagyon kifejező van még kép itt!
----------------------------------------
Ma ennyi lenne, kicsit rövid, de van! Meg kell becsülni! :) Nem tudom jövőhéten mikor lesz valószínűleg pénteken!
 
Mashisal.
Szerző: Mashisal | 2012. április 13.
A 7 legoja

Ezen a héten ez a Lego nyerte el a hét Lego-ja címet:

Lego Space Police 8399:

Nézd meg az elemzést!

Ha kiváncsiak vagytok: Elemzés