Heti Doboz (11)

2012. április 20.

 

Sziasztok!

 

Ma péntek van, és ahogy észrevehettétek pénteken jönnek ki a Heti Doboz részek. Ma is így van, és szerintem így is lesz innentől, ezt a végleges döntést egy külön kiadásban fogom megmondani. Na mindegym itt van a mai tartalom:

-Assasin creed, avagy LE NE ESS!

-Apró ház – nem szűkölködünk?

-Snoopy alszik… de mi áll ki belőle?

-Egyszerű tornác?! Csak rá kell nézni!

---------------------------------------

Az Assasins creed, egy számítógépes játék, már a harmadik része fut, és telefonra is kijött. A játék már olyan hírnevet szerzett magának, hogy az sem meglepő, hogy Legoból is megépítettek egy részt. Mondjuk szerintem ez egy rajongói rész, amit cak úgy épített meg. Eszméletlen jó az, ahogy „kővel” kirakta a falat, és a tetők, és a jelenet is tetszik. A katonák, a többi ember is nagyon jó. Ezt legoorci építette, kattintsatok ide!

---------------------------------------

Szerintem, hogyha van egy házunk, akkor az ne legyen telefonfülke méretű, bár igaz a mai napokban az is jó, hogyha van tető a fejünk felett. Igaz amit Chris Hester épített, az valójában egy fény-teszt, amit a fotósok akkor használnak általában, ha egy új kamerán vagy fényképezőgépen próbálják a funkciókat. Valójában nekem a „ház” teteje tetszik, jó a felépítése. Ha több képet szeretnétek; ide!

---------------------------------------

Tengernyien ismerik a Snoopy nevű rajzfilmet. Esetünkben ez a mese Lego-ban elevenedik meg, méghozzá Lego Tron alkotásában. Tetszik benne az, ahogy az orrát megalkotta, és az is, ahogy a füleit beleépítette a ház tetejébe. A ház, és Snoopy is nagyon jó, igaz elsőre nem jöttem rá de a kis sárga barátja is eléggé élethű. Összességében tetszik, több képért a linkre!

---------------------------------------

Elérkeztünk az utolsó alkotásunkhoz a héten. Ránézésre nem egy nagy dolognak tűnik, megépíteni egy verandát, de lego27bricks alkotása jobb mint gondolnánk. Kezdem a minifig kezében lévő pipával, ami egy bütyökből, és egy kézből áll. Egyrészt ezért választottam be a Heti Doboz-ba. A második dolog, ami megtetszett benne az a hátsó fehér fal, amit úgy csinált meg, hogy több kis 5 bütykös (mindegyik oldalán és a tetején is van bütyök) kis blokkokból rakta össze, majd lefedte sima és bütykös lécekkel. A harmadik dolog, az a korlát amit úgy csinált meg hogy a két bütyök hosszú sima lapokat beszorította két hosszabb bütykös léc közé. Nagyon tetszik, több képért ide!

---------------------------------------

Ennyi lenne a Heti Doboz 11. része, jövőhéten valószínűleg pénteken megjelenik a Heti Doboz következő kiadása!

Szerző: Mashisal | 2012. április 20.
A 7 legoja

Ezen a héten ez a Lego nyerte el a hét Lego-ja címet:

Lego Space Police 8399:

Nézd meg az elemzést!

Ha kiváncsiak vagytok: Elemzés