Lego Halo Fegyverek:

Ebben a rovatban a Lego Halo-s fegyvereimet mutatom be, mindegyikről leírom a lényegesebb dolgokat bár a fegyverekről igazán nem lehet sokat írni.

Fuel Rod Gun:

A felső képen a Halo 1-ből láthattok egy Fuel Rod Gunt, én ezt is készítettem el Lego-ból. Egyébként a Fuel Rod Gun a többi részben sárga színű. A bal oldalon egy egyszerűbb változatot láthattok. A fegyver alapja egy Mars Missionos készletből van. A jobb oldali egy kicsit bonyolultabb, ennek alapja egy egyszerű magnetofon, vagy egy Star Wars-os régi klón fegyvere is lehet, erre kocsiütközőből egy hengerből és egy kristályból építettem.

Anti-Artifikat Fuel Rod Gun:

Ez a fegyver a Halo 1-ben fordul elő, és ott is csak egy modban, de nekem megtetszett ezért elkészítettem Legoból. A fegyverről röviden annyit, hogy kéken és egyenesen lő, újra kell tölteni, és ezekben mind különbözik a rendes Fuel Rod Gun-tól. Na lássuk is a képét:

A fegyver alapját ugyanúgy oldottam meg mint az előzőnél, Mars Missionos Lego-ból vettem. A felépítése: az elejére egy kék hengert tettem, az oldalára egy kék cellát, a hátuljára pegig egy fekete pöcköt és rá egy kék pöcköt, ez a töltényt szimbolizálja.

Spartan Laser:

Ez a fegyver a Halo ODST-ben lett ismert, és talán az egyik legjobb fegyver. A Laser kifejezést nem is véletlenül kapta mert piros szinű lézert lő ki. Én így építettem meg Lego-ból:

Az első képen a Halo-s Spartan Laser-t láthatjátok, a másodikon pedig a Lego változatát. A fegyver alapja egy Space Polisos fegyver és e köré építettem az egészet. Elég nehéz lenne elmagyarázni részletesen hogy miből áll, de ha akrjátok végig lehet bogarászni az egész fegyvert.

Halo SMG:

A Halo SMG a kezdetektől fogva alapfegyver volt, valójában egy gépfegyver, Halossá alakítva. A fegyvert különösebben nem kell túlbonyolítani, mint ahogy én is megoldottam. Az alapja egy fekete Space Policos fegyver és rátettem egy fekete minifig kezet.

Halo Gránátvető:

Ehhez a fegyverhez nem raktam Halo-s képet, mert valójában nincs. Bár van a Halo-ban gránátvető, de én ezt használom Halos Gránátvetőnek. Szerintem ez is jól néz ki, egész gránátvetős a kinézete.

Az alapja egy Star Wars-os klón fegyvere, az elejére egy 1x1x3-as kockát tetem a hátuljára pedig egy fekete pöcköt.

---------------------------------------------------------------------------------

Utoljára 2 olyan fegyvert mutatok, amik kész fegyverek, vagyis nem építettem hanem egy készlet kész fegyvere. E miatt nem is fűznék hozzájuk sok mindent.

---------------------------------------------------------------------------------

Halo Shotgun:

A Shotgunt, a sok készletből isemrt puskával oldottam meg.

.

Halo Magnum:

A Magnumot, vagyis a pisztolyt a 2011-es Star Wars-os Lego-k egyikéből vettem ki.

--------------------------------------------------------------------------

Erről a rovatról ennyit de ha olvasnál még:

--------------------------------------------------------------------------

A 7 legoja

Ezen a héten ez a Lego nyerte el a hét Lego-ja címet:

Lego Space Police 8399:

Nézd meg az elemzést!

Ha kiváncsiak vagytok: Elemzés